BEAVATKOZÁSOK

Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting

Dohányzóráncok eltüntetése Orvosi Kollagénnel mezoterápiás technikával, Kollagén Indukció ajakfiatalításra


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Szabó Judit Anna • Anti-Aging és Dermaspecialista szakgyógyszerész / szabo.judit@szepsegbroker.hu; Tel: 06309856602
    Kedvezmény: Ajakfiatalítás 1. alkalom vagy 4 alkalmas csomag 20%-os engedménnyel (15.000 Ft helyett 13.000 Ft vagy 4 alkalmas csomag 48.000 Ft) FEBRUÁR 28-ig, vagy AJÁNDÉKBA is megvásárolható (fizetés utalással vagy személyesen az ajándékkupon átvételekor)

Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting 1.kep

Kollagén az esztétikábanSzámos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd, keresztkötött hialuronsavas feltöltőanyag mentes kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

Az Orvosi, MD Kollagén (Guna / Biolifting) gyártója közel 30 év kutatási tapasztalattal az esztétikai kollagént (MD Mátrix; MD Tissue) a világ több, mint 40 országában értékesíti. Együttműködik nemzetközi kutatási csoportokkal, egyetemekkel, az évek során az egyik legnagyobb innovátorává vált a kollagénnel kapcsolatos bőrgyógyászati fejlesztéseknek.Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting 2.kep

Ajakfiatalítás a BioLifting / BIO-mezoterápia technikájával, orvosi kollagénnelAz MD Kollagénnel (Guna) végzett BioLifting kezelések biztonságosak, mivel a kollagén stimulációjával a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében, és így a száj körüli dohányzóráncok is kisimulnak, az ajkak szélei és a felső ajak és az orr közötti terület ránctalanná és természetes feszessé, teltté válhat. A túltöltéstől, un. "kacsacsőrtől" nem lehet tartani. A ajakfiatalítás során bejuttatott kollagén egyenletesen eloszlik, és a beadás után közvetlenül tapasztalható reaktív, enyhe ödéma néhány órán belül teljesen megszűnik.

A Biolifting ajakfiatalítás bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm) végezhető, mellyel biztosítható a finom, célzott kezelés, limitálva ezzel a mikro-vérzések lehetőségét.

Az ajakfiatalító BioLifting kezelést mindig kúraszerűen ajánljuk, bár bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után láthatóvá válik. AZonbana régi kollagénrostok regenerációja, és az új , rugalmas szálak kialakulás egy hosszabb folyamat (3-6 hét), így a látványos hatáshoz többszöri kollagénes stimuláció szükséges, általában 4-6 BioLifting alkalomra van szükség.


Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting 3.kep

Milyen eredmény várható a Bio-ajakfiatalító (BIOlifting) eljárástól?A száj feletti dohányzóráncok száma és mélysége csökken, az ajkak környékén a bőr állaga, feszessége jelentősen javul és a bőrfelszín fitalosan ragyogóvá válik. Ha a BIOLIFTING kezeléseket sejtregeneráló anti-oxidánsokat tartalmazó ital-, kapszula- és naturkozmetikum energetikusabbnak fogja magát érezni.

Ára: 15.000 Ft/ alkalom

Lásd jobbra, fent az AKTUÁLIS engedményes ajánlatunkat!;-)

Időtartam:Kb. 20-30 percet vesz igénybe egy ajak- BIOLIFTING kezelés, így akár ebédidőben is elvégezhető. Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Biolifting bőrfiatalító kezelés. Míg a 30+soknak már 2-3 kezelés is látványos és tartós hatást eredményezhet, a 40 +soknak szükségszerű a min. 4 alkalom ajakfiatalító Biolifting. Az MD kollagénes ajakfiatalító kúra elegendő félévente egy-két emlékeztető Biolifting kezelés.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe bőrpír, duzzanat tapasztalható közvetlen az ajakfiatalítás után, amely néhány órán belül teljesen megszűnik. Allergiáról, csomók keletkezéséről ez idáig még nem számoltak be köszönhetően a természetes hatóanyagoknak.
Gyógyulás:Az ajakfiatalító Biolifting után azonnal folytathatja napi szokásos tevékenységét. Ez valóban egy "ebédidős"/"lunch time" esztétikai eljárás.
Érzéstelenítés:Ajánlott helyi érzéstelenítő krém használata az ajakfiatalítás előtt 15 perccel


© 2010 szepsegbroker.hu | Ajakfiatalítás MD Kollagénnel / BIO-mezoterápia / BIOlifting
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink