BEAVATKOZÁSOK

Terápia rezisztens ér- és bőrproblémák kezelése MultiPlex lézerrel
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tűzfolt kezelése előtt és után Multiplex lézerrel
Tűzfolt kezelése előtt és után Multiplex lézerrel
A Cynosure Cynergy készülék két, különböző bőrtünetek kezelésére alkalmas lézert tartalmaz:
• pulzáló festéklézer a kisebb, felszínesebb, arci erek kezelésére szolgál
• míg az Nd:YAG lézer elsősorban az alsó végtagon, mélyebben elhelyezkedő, vaskosabb erek kezelésénél alkalmazható.

Mindkét lézer hatásos a saját indikációs területén, ugyanakkor előfordulnak olyan esetek, amikor a két lézer együttes használatával, speciális beállítás mellett hatékonyabb kezelés végezhető. Ilyen, úgynevezett MultiPlex® üzemmódban kisebb energia felhasználásával, így kevesebb kellemetlenséggel kezelhetünk.

Multiplex technológiaA MultiPlex® lézerkezelés során a két különböző hullámhosszúságú lézer 585 nm / 1064 nm-es fénye egyazon optikai rendszeren keresztül, egymást követően kerül a kezelt felületre. Érdekes megfigyelés, hogy a két lézer szekvenciális alkalmazása során a hatás mélysége nagyobb, mint az önállóan használt Nd:YAG lézernél. A két lézer fénye tehát egymást erősíti, ezért beszélünk szinergikus hatásról.
Rosacea kezelése ekőtt és után
Rosacea kezelése ekőtt és után
A MultiPlex® lézerkezelés során kibocsátott célzott fénysugár éppen a megfelelő mennyiségű energiát képes az erekbe juttatni, s így a kórosan tágult érszakaszt elzárja. A lézer „szelektíven”, a környező területek károsítása nélkül forrósítja fel a kezelt ér falát, mely ezután összetapad és felszívódik. A kezelés után a tágult ér tehát lassan és természetes módon tűnik el.
Egy-három kezelés már szép eredményt hozhat, az értágulatok súlyosságától és kiterjedésétől függően azonban több kezelésre is szükség lehet. Közvetlenül a kezelés után az ér eltűnhet, azonban néhány óra múlva akár újra megjelenhet: ez nem befolyásolja a gyógyulást! A végső eredmények csak három-hat hét elteltével fognak látszódni, hiszen a kezelt erek felszívódásához idő kell.

Ez egy non-invazív kezelési módszer, mely a bőrfelület megsértése nélkül képes a problémát orvosolni. A kezelést, mely a probléma kiterjedésétől függően 10-30 percig tart, a bőr védelme és a komfortérzet fokozása érdekében hideglevegős fájdalomcsillapítással végezzük. A kezelést követően, ha csak kis felületet érint a beavatkozás, a páciens folytathatja napi tevékenységét, nem javasolt azonban a fizikai megterhelés, vagy a szaunázás. Az alsó végtag kezelése után azonban érdemes pihenni, néhány napig fásli viselése gyorsíthatja a gyógyulást.


Időtartam:A MultiPlex® lézerkezelés a probléma kiterjedésétől függően 10-30 percig tart
Gyógyulás:A MultiPlex® kezelést követően, ha csak kis felületet érint a beavatkozás, folytathatja napi tevékenységét, nem javasoljuk azonban a fizikai megterhelést, vagy a szaunázást. Az alsó végtag kezelése után azonban érdemes pihenni, néhány napig fásli viselése gyorsíthatja a gyógyulást. Szoláriumozás vagy napozás sem a kezelés előtt 2 hétig, sem azt követően egy hónapig nem ajánlott.
Eredmény:A MultiPlex® kezelés során a pulzáló festéklézer, és az Nd:YAG lézer szekvenciális alkalmazása nyomán a hatás mélysége nagyobb, tehát egymást erősítik, ezért beszélünk szinergikus hatásról. A MultiPlex® lézer egyre szélesedő alkalmazási területe szinte a teljes kozmetikai bőrgyógyászatot felöleli, hiszen eredményesen kezelhető vele „minden, ami piros”.
Érzéstelenítés:A bőr védelme és a komfortérzet fokozása érdekében hideglevegős fájdalomcsillapítást alkalmaznak.
Ellátás:Ambulansan


© 2010 szepsegbroker.hu | Terápia rezisztens ér- és bőrproblémák kezelése MultiPlex lézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink