HÍREK

Médiaajánlat a SzépségBróker portál partnerei számára

2010. július 26. 13:45
Szépség Bróker
A SzépségBróker.hu az első, és jelenleg az egyedüli olyan SZÉPSÉG PORTÁL, amelyet a legtöbb esztétikai szolgáltatással kapcsolatos szó esetén megtalálnak, és hitelesnek tartanak a szépülni és fiatalodni vágyó internetezők.


Médiaajánlat a SzépségBróker portál partnerei számára  1.kép

Gondolkodott már azon...



...hogyan kerülhet a legsikeresebb szépség-szakemberek TOP listájába?
Ha még nem, akkor most biztosan ezek a kérdések kavarognak a fejében:
- Miért is lenne jó nekem a SzépségBróker TOP listás szakemberei közé kerülni?
- Miért érdemes a SzépségBróker portálra regisztrálnom, ha már VAN saját, jól működő weboldalam?
- Miért érdemes pont a SzépségBróker portálra regisztrálnom, ha pl. még NINCS saját weboldalam?
- Hogyan, kb. mennyivel növelheti az új pácienseim számát a SzépségBróker portál?
 

Megadjuk Önnek a válaszokat! Fussa át az alábbi adatokat!



ELSŐ


A SzépségBróker.hu portál 2007. júniusa óta folyamatosan a legtöbb szépülni és fiatalodni vágyó látogatót vonzza. Jelenlegi olvasótábora meghaladja számos női magazin eladott példányszámát is (pl.: Gyöngy, Éva, Shape, Wellness, La Femme, Marie Claire – forrás: MATESZ/ nyomatott sajtó, 2009. II.félév)!

LEGNAGYOBB


A SzépségBróker.hu portál jelenlegi terjedelme 768 oldal, ahol több mint 200 orvosi és/vagy kozmetológiai megoldást ír le, és több mint 300 szépség-szakmai cikk által informálja a laikusokat és a szakembereket is. Célcsoportja a következő: egzisztenciával rendelkező, tanult, vállalkozó kedvű, tudatos, véleményt formáló, magas minőségi igényű fizetőképes közép- és felsőréteg (A; B; C státusz), 25-65 év közötti nők (90%) és férfiak (10%).
A portál a következő témakörökben ismertet: kozmetika, bőrgyógyászat, plasztika, fogászat, arcfiatalítás, alakformálás, mellplasztika, visszérkezelés, szőrtelenítés.


LEGNÉPSZERŰBB ezért PIACVEZETŐ


Több mint 100 szépség kulcsszó esetén a Google első soraiban találhatja meg a SzépségBróker.hu portált! A portál nem ígérget, nem használ valótlan adatokat, nem vezeti félre, hanem valódi bizonyítékkal él! Az alábbi kulcsszavak esetén ténylegesen a Google organikus oszlopának (nem a színes hirdetések sorai!) kitüntetett jelentőségű első soraiban foglal helyett. Győződjön meg róla saját maga is!

Ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, hyaluronsav, mellnagyobbítás, természetes mellnagyobbítás, aszimmetrikus mell, mellbimbó plasztika, férfi mellkisebbítés, plasztikai műtétek ára, arcfiatalítás,mini arcplasztika, endoszkópos arcplasztika, Firmin-féle arcplasztika, Serdev-arcplasztika,fenékplasztika, felkarplasztika, tokacsinosítás, Bodytite, ultrashape, PAL zsírleszívás, visszér eltávolítás, seprűvéna eltüntetése, botox-kezelés, Thermage, lézeres arcfiatalítás, fotorejuvenáció, Erbium Yag, Biolifting, bio-arclifting, egynapos arcfiatalítás, arcfiatalítás ELOS, kézfej fiatalítás, triniti program, akne lézeres kezelése, egynapos arcfiatalítás, körömgomba eltávolítása, stb.

Arcfiatalítás, hialuronsav, májfoltok eltüntetése, ránceltávolítás, arcfiatalítás nanogéllel, arcfiatalítás hialuronsav, dermaroller, mechanikai mikrodermabrázió, kémiai mélyhámlasztás, pigmentfoltok eltávolítása, aranykezelés, dekoltázs fiatalítás, dekoltázs fiatalítás Vitalézerrel, vitalézer, toka csinosítás, szempilla hosszabbítás, tartós műszempilla, pattanásos bőr kezelése, akne kezelése, napkrém, gigi napkrém, gigi oxigen, catiovital lifting, cellulit, cellulitisz, velashape, alakformálás velashape, ultrashape, alakformálás ultrashape, thermostimuláció, arclifting expression, expressions arckezelés,
stb.
Médiaajánlat a SzépségBróker portál partnerei számára  2.kép
Szeretné, ha az említett kulcsszavak esetén az Ön nevét/ klinikáját/ szalonját is megtalálnák az internetezők?

Jó lenne magáénak tudni a TOP listás szakemberek népszerűségét?

Boldoggá tenné sok új páciens/ vendég jelentkezése?

Már akár 3 500 Ft-ért is regisztrálhat a SzépségBróker portálra, azonban ez a megjelenési szint sok esetben nem reprezentálhatná megfelelően az Ön szaktudását és hírnevét. 





LEADER, MEDIUM, BASIC, MINIMAL


megjelenési szintek

Részletes ajánlatot lejebb találhat!


TOP listába bekerülhető szakemberek száma limitált!

  Plasztikai sebész: 25 fő
  Bőrgyógyász-kozmetológus: 35 fő
  Kozmetikus: 50 fő

E számok feletti „LEADER” regisztrálók a TOP listába már nem kerülhetnek be, azonban van lehetőségük alacsonyabb megjelenési szinteken (MEDIUM, BASIC, MINI) regisztrálni a SzépségBróker portálra! 
Gyors döntés, garantált siker!


Segítség:

A SzépségBróker portál

- nem linkgyűjtő oldal (pl. startlap.hu oldalak)
- nem céggyűjtő, vagy címlista oldal (pl. Cylex)
- nem pletyka és nem bulvár oldal (pl. nana.hu; Axel Springer)
- nem egy médiamogul tulajdonában lévő, magas árakkal dolgozó portál

Hanem felsőfokú egészségügyi végzettségű szakemberek által szerkesztett hiteles SZÉPSÉG-EGÉSZSÉGÜGYI PORTÁL.


Médiaajánlat a SzépségBróker portál partnerei számára  3.kép

Miért érdemes a SzépségBróker.hu portálon szerepelnie, ha már van saját weboldala? MERT:



EGY ÚJABB, OPTIMALIZÁLT WEBOLDALLAL LESZ GAZDAGABB

A SzépségBróker portálon kialakítható egyedi bemutatkozó oldal létrehozásával Ön egy olyan weboldallal lesz gazdagabb, amelyet mi már optimalizáltunk az Ön által is végzett esztétikai beavatkozásokra. Sőt, a SzépségBróker portálon kialakított újabb bemutatkozó weboldalát a saját nevére, városára és klinikájának (eü. központja, szalonja) nevére is optimalizáljuk.

TÖBB PÁCIENSE LESZ

SzépségBróker portál egyedisége, hogy a szokásos cégbemutató weboldalaknál jóval több marketingeszközt alkalmaz annak érdekében, hogy az érdeklődők ne csak nézelődjenek az oldalon, hanem konkrét vásárlásra, a kezelések igénybevételére is rászánják magukat.

SZAKMAI HÍRNÉVRE TESZ SZERT

Nem hagyományos reklám megoldásokkal hirdeti tevékenységét, hanem szakmai környezetbe helyezve kiemeli egyedi esztétikai kezeléseit, és országosan népszerűvé teszi specialitásait. A portál TOP listája a legjobb szakemberek közé emelheti Önt.


Miért érdemes a SzépségBróker.hu portálon szerepelnie, ha még nincs egyedi weboldala? MERT:



A fent említett nyereségek mellett ...

IDŐT és PÉNZT SPÓROL

Tudta, hogy saját weboldalának kialakításához, optimalizálásához, megfelelő látogatottság eléréséhez (pl. Adwords hirdetések) több százezer, millió forintra és akár 2 évre is szüksége van? Ha a SzépségBróker portálon regisztrál, akkor nem csupán az említett összeg töredékével kell számolnia, hanem 2 héten belül már a Google számára optimalizált, és a célcsoportja számára szakmailag hiteles bemutatkozó weboldalt tudhat magáénak.

ENERGIÁT TAKARÍT, MEG

Felmenti a „weboldalkészítés, és az optimalizálás tudományának” kitanulása alól, valamint megmenekülhet a webszerkesztőkkel folytatott csatározásoktól.



Médiaajánlat a SzépségBróker portál partnerei számára  4.kép

Miért érdemes a marketing tanácsadást igénybe vennie a SzépségBróker.hu portálon keresztül, ha új, vagy bővülő esztétikai, egészségügyi szolgáltatásai vannak? MERT:



BEVÉTEL NÖVEKEDÉST REALIZÁL

Olyan információk és marketing megoldási lehetőségek birtokába jut, amelyekkel könnyedén megoldhatja cége jelenlegi nehézségeit, és magabiztosan fejlesztheti vállalkozását.

Mennyibe kerül ez Önnek?



KÜLÖNBÖZŐ SZINTŰ MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

LEADER, MEDIUM, BASIC, MINIMAL


regisztrációs szinteken
különböző megjelenési árakon


A különböző szintű megjelenések által nem csak eltérő súlyponttal jelenhet meg a SzépségBróker portál olvasótábora előtt, hanem jelentősen eltérő számú első oldali Google pozíciókhoz is juthat.


1 ÉVRE 30% ENGEDMÉNNYEL


A részletes ajánlatot lásd a lap alján!



GARANCIA

Garanciát vállalunk rá, hogy már az első hónapokban megtérül az éves regisztrációs költsége. De ha nem így tapasztalja (az új páciensektől származó bevétel nem fedezi ezt), úgy visszafizetjük a teljes éves regisztrációs díját a 6. hónap után!

MARKETING TANÁCSADÁS


Jelenlegi üzleti helyzet felmérése; SWOT analízis; Konkurenciaelemzés; Saját weboldal elemzése; Célcsoport meghatározása; Stratégiai tanácsok, Akcióterv-javaslatok, Konkrét akciótervek, Marketing kampányok kidolgozása és megvalósítása; Weboldaltervezés; stb.
Személyes konzultáció során: 30 000 Ft / óra
Tanácsadói csomagok írásban: Alap csomag 55000 Ft; Médium csomag 180000 Ft; Extra csomag - egyedi ajánlat
Tanácsadás feltétele: „Leader” regisztrációs szint megrendelése 1 éves időtartamra.
Amennyiben igényt tart marketing tanácsadásra, kérem, egy személyes emailben jelezze felém!
szabo.judit@szepsegbroker.hu



Miért jobb ajánlat ez, mint a többi?



NO RIZIKÓ

Ez egy olyan hirdetési lehetőség, amellyel nem vállal se szakmai, se anyagi rizikót!

BIZTOS SIKER

Ha gyorsan és jól dönt, akkor nem csupán jelentős engedménnyel veheti igénybe a SzépségBróker.hu portál szolgáltatásait, hanem olyan információkhoz juthat, amellyel a konkurenciáját végérvényesen megelőzheti, és garantált bevétel növekedést realizálhat rövid időn belül.


Médiaajánlat a SzépségBróker portál partnerei számára  5.kép

Válassza azt a megjelenési szintet, amely legjobban tükrözi szakmai és üzleti álmait, és küldje el jelentkezését a következő email címre:


szabo.judit@szepsegbroker.hu



Ha pedig kíváncsi a nemzetközi és hazai szépség-piaci hírekre, vagy üzletfejlesztési és online marketing ismereteit szeretné bővíteni, akkor regisztráljon a SZAKEMBEREK számára szóló hírlevelünkre ITT!



© 2010 szepsegbroker.hu | Médiaajánlat a SzépségBróker portál partnerei számára
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink