HÍREK

No szike, IGEN BioFonál - mondta Judy

Judy arcát BioFonallal korrigálták és feszesíették a Fehárhajó Revital Centerben

2013. október 18. 16:55
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center,

Judy arcának ép részét korrigálták, tették feszesebbé, hogy vonásai szimmetrikusak legyenek.


No szike, IGEN BioFonál - mondta Judy  1.kép

Szikét látni sem akarok többé! - mondta az énekesnő



Nem csoda, hisz már harminc plasztikai műtéten esett át tizenöt éve elszenvedett autóbalesete miatt. Most rátalált egy módszerre, amely vágás nélkül korrigálja az arcát.
Kis Judit arcát szinte újra kellett építeni, miután 1998-ban súlyosan megsérült egy balesetben. Vonásait több mint harminc beavatkozással sikerült rendbe hozni, de arcát folyamatosan karban kell tartani: az arcműtétet időről időre meg kell ismételni.

Judy azonban már nem akar kés alá feküdni, mert édesanyaként is helyt kell állnia, és egy ilyen operáció után hosszúra nyúlhat a lábadozás. Ezért is hálás Balázs Klárinak, aki biofonalkezelést ajánlott neki alternatívaként.


No szike, IGEN BioFonál - mondta Judy  2.kép
– Mióta túl vagyok az első kezelésen, ketten is megdicsértek az utcán. Ezzel az eljárással már az első alakommal sikerült elérni azt az eredményt, amit a szikével. Köszönöm dr. Kriston Renátának, hogy a kezelés alatt mindent elmagyarázott, odafigyelt rám – áradozott az édesanya.

Judy arcának korrekciója BioFonallal - a kezelés menete



Az egyórás beavatkozáson egyébként arcának ép részét korrigálták, tették feszesebbé, hogy vonásai szimmetrikusak legyenek. A bal szeme korábban lefelé ívelt, most ezen is változtattak. A különleges fonál a bôr rögzítésén túl a kollagéntermelést is élénkítik, saját kollagénkötegeket hozva létre a bőrben.

– Körülbelül harminc biofonál került az arcszövetembe, ami ugyanennyi tűszúrást jelent, de fájdalmat nem éreztem, csak egy kis kellemetlenséget. Egy biztos, vágás nélkül korrigálták az arcomat – újságolta az énekesnő, aki a tökéletes hatás kedvért még egy beavatkozáson részt vesz, amikor arcának sérült felét veszik kezelésbe.

PRÓBÁLJA KI ÖN IS!
INGYENES konzultáció + AJÁNDÉKBA előkészítő arcfrissítő oxigénes kezelés is jár hozzá!
Töltsön le hozzá kupont!




© 2010 szepsegbroker.hu | No szike, IGEN BioFonál - mondta Judy
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink