SZAKCIKKEK

Jól érzem magam a bőrömben

intim-rejuvenáció, hüvelyfiatalítás Aphrodite lézerrel

2019. október 01. 22:37
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta
Az intim régió sajátos anatómiai viszonyához alkalmazkodó rejuvenáló eljárások nemcsak a terület esztétikai eltéréseit képesek kezelni, hanem megoldást nyújtanak számos egészségügyi probléma esetén is.


Jól érzem magam a bőrömben 1.kép

Intim rejuvenálás Aphrodite lézerrelAz Aphrodité frakcionált Co2 lézer sugarai apró pontokban hatolnak be a hüvely falába kontrollált, meghatározott mélységig terjedő mikrosérüléseket okozva. Mely által egy olyan regenerációs folyamat veszi kezdetét, ami fokozza az elasztikus- és kollagénrostok termelődését és élénkíti a keringést, vitalizálva és erősítve a szöveteket.

A kezelés során sebészi beavatkozás nélkül, egy egyszerű, gyors és fájdalommentes eljárással orvosolhatjuk a szülést követően vagy a kor előrehaladtával jelentkező szerkezeti változásokat és a kialakult szubjektív panaszokat, egészségügyi gondokat.
A kezelés eredményeként a hüvely tónusosabbá, feszesebbé válik, a szárazsága mérséklődik, csökken a fertőzések kockázata és javulnak a vizelettartási panaszok.

Az intim rejuvenációról és az AKTUÁLIS akciós árról ITT olvashat bővebben!© 2010 szepsegbroker.hu | Jól érzem magam a bőrömben
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink