SZÉPSÉG BRÓKER FÓRUM

Arcfiatalítás 30+év utánDekoltázs-fiatalítás



Fórum használatához új látogatóknak regisztráció, régieknek belépés szükséges.
Hozzászólás előtt olvasd el fórum szabályzatunkat!



Nyitó hozzászólás


szja 2009.04.23 00:55:41
A reggeli gyűrődések csak nem karanak eltünni a dekoltázsomon délutánra sem. Volt egy jó krémem, de azt mrá nem lahat kapni:-), s ahelyett nem tudom, hogy válasszak. Időközben kipróbáltam a Dove dekoltázsápoló krémjét, némi javulás után mégsem hozott megnyugtató megoldást. Valaki tud vmi hatékonyabb otthoni megoldást rá, amihez nem kell bankot rabolnom? (max 5000 Ft-ig ötleteljetek) köszi
be kell jelentkezned hogy hozzászólhass


Hozzászólások


Adgi 2009.05.18 19:25     #1
Szia!
Egyik jó barátnőmtől kaptam egy web címet (remélem nem nagy reklám) www.nagymeledlesz.hu Én hasonló problémákkal küszködtem mint te, de ez segített! Én is próbáltam már mindenféle kenőcsöt, de nekem egyiksem produkált akkora változást, mint a "mellrágó".

szja 2009.05.25 09:03     #2
Nekem nincs bajom a melleim nagyságával, csak a dekoltázsom öregszik :-(. Amúgy is a kontrollálatlan fitoösztrogéneket nem szeretem, mert fokozhatják a nőgyógyászati daganatok (mell, méh) előfordulását arra hajlamos egyéneknél...

Rumi 2009.05.27 17:06     #3
Sziasztok!

Én megnéztem a www.nagymelledlesz.hu weboldalt, és kb 2 hete meg is rendeltem a 'mellrágót". Én bizakodó vagyok és szeretnék egy kis meglepetést okozni a férjecskémnek. Tudom hogy szereti a telt kebleket :) Már az első héten éreztem változást, elkezdtek bizseregni a melleim, de konkrét változász kb a 3., 4. hétre igérnek a rágó fejlesztői.
Majd beszámolok a fejleményekről :)

camea 2009.10.22 08:37     #4

Most olvasom, hogy dr. Szemerey Balázs istván az elvetélt endoszkópos technika után most a Thermage-val akarja simává varázsolni a hölgyek arcát. Több százezerért. Tessék már tudomásul venni tisztelt pénzimádó plasztikai sebészek, ha az arc lóg, ki kell vágni belőle, a régi, hagyományos módszerrel, nem pedig húzködni össze-vissza, feszesíteni. Ez a módszer csak ideig-óráig oldja meg a problémát.

hobortos 2010.02.01 13:11     #5
Házhoz szállítom Önnek a "plasztikai sebészt"

Van egy cég, akinek kutatásai feltárták a bőr öregedésének egy mindeddig rejtve maradt bennünk rejlő okát. Technológiája képes az öregedési folyamatot a forrásánál kezelni. Mindez arcra, dekoltázsra, narancsbőrre alkalmazható. Ajánlom figyelmébe mindenkinek.
Ha valakit érdekel, akkor szívesen tájékoztatom mindenről.

lilja4ever 2010.06.10 14:40     #6
sziasztok!

Ha valaki igazán tartós megoldást szeretne, szerintem ne krémekkel próbálkozzon. Ugyan van néhány márka, ami nekem is bevált, pl. garnier, de látható eredmény csak pár hetes kúra után észlelhető. A masszázsok és különböző bőrfiatalító kezelések viszont akár hosszú hetekig megőrzik a bőr simaságát. Valóban köktségesebb, de ha összeszámoljuk hány csodakencét kentünk már magunkra, és aztán hiába vártuk a "csodát"...
A test-és arckezeléseknél és külön a dekoltázsnál is kényeztető simogatásban lehet részünk, ha hozzáértő szakemberrel végeztetjük. Egyrészt kikapcsolódás, foglalkoznak velünk, és a tetejében még a bőrünk is megújul a tápláló pakolásoktól és a kellemes masszázstól. ajánlok egy oldalt, aki teheti nézze meg, rengeteg szolgáltatás közül válogathat.

http://www.monalisastudio.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=132

további szép napot és sikeres szépülést!

Új hozzászólás


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink