HÍREK

Rekordszámú látogató a Körömhajón

Körömhajó 2010 szeptember

2010. szeptember 08. 11:24
Szépség Bróker
Szeptember 5-én ismét partot ért a nagy őszi trendalkotó rendezvény, a 2010-es Körömhajó. Idén több, mint 1500 köröm rajongó látogatott ki a Dunán horgonyzó rendezvényhajóra.


Rekordszámú látogató a Körömhajón 1.kép

Soha ennyi látogatót nem vonzott még Európa egyik legnagyobb köröm-seregszemléje!



A rendkívül színvonalas Körömhajó idén is illusztris vendégeket vonultatott fel. Óriási sikert aratott Tom Holcomb, a műköröm-keresztapa, aki számtalan körömépítő világbajnok és szakmai híresség kiképzője és mentora, világmárkák fejlesztő instruktora. Tom Holcomb férfi létére már 1986-ban körömépítő világbajnokságot nyert, majd az azt követő 24 évben további 400 éremmel és 12 újabb világbajnoki címmel gazdagította trófeagyűjteményét.

Hazai hírességek is tündököltek a Körömhajón. Bódi Syilvi, Dukai Regina és Zimány Linda is a Sugarbird őszi kollekciójához elkészített Crystal Nails körmökkel lépett színpadra.
Bódi Sylvi körmeit a legújabb gold glamour collection új, prizma-fénytörés technológiával színjátszóvá tett fekete, multidimenziós körömlakkja díszítette, mely tökéletesen harmonizált a párizsi kifutók téli glamour ragyogását idéző fekete csipke ruhakollekciójával.

Dukai Regina egy lenövésmentes francia körömerősítést próbált ki, míg Zimány Linda az októberben piacra kerülő Gel-Lac zselés lakkozást választotta.
A most bemutatott színes hibrid anyag, a Gel-Lac, komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp született meg. Az új Gel-Lac a színes zselék tartósságát nyújtja, a lakkozás könnyedségével! Használható saját körömre is lakk helyett, körömerősítő bevonatként, műkörömre pedig zseléként is alkalmazható. A Gel-Lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál, pár perc alatt könnyedén leoldható. A Crystal Nails Gel-Lac mind a 24 színe megemelt pigment-tartalommal készül, így legtöbbjük 1 rétegben is jól fed.

A mai, szélsőségekben gazdag körömdivatot látva, a SzépségBróker nagyon örül neki, hogy a Körömhajó színpadára lépő celebek csak a színekben és a minőségben követték a trendet, de körmeik formájában maradtak a szolid és elegáns kategóriánál.



© 2010 szepsegbroker.hu | Rekordszámú látogató a Körömhajón
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink