HÍREK

Tarts lépést a Kardashianokkal

A híres Kardashian család kedvence a Triniti arcfiatalító eljárás

2013. március 02. 10:57
Cikkünk szerzője Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa,
A Wellmed Studio szakmai vezetője, oktató kozmetikusa
Kris Kardashian Jenner, a híres amerikai vállalkozó, tehetséges menedzsernő, társaságbeli, híresség, aki lányaival karöltve co-sztárjai az E! show-nak, melynek címe „Tarts lépést a Kardashianokkal”. A május 17-i epizódban beszámolnak a Kris Ttriniti ™ arcbőrkezeléséről.


Kardashian hölgyek
Kardashian hölgyek
A Triniti™ bőrkezelés egy 3 az 1-ben nem műtéti eljárás, amely sejtmegújító rejuvenációt, felületes és mélyránctalanítást (ReFirme) és bőrszínkorrekciót (FotoFacial RF) képes elvégezni egy kezelési alkalommal. A Triniti megoldás 4 hetes időközzel három kezelés alatt képes ösztönözni a kollagén termelését és az új bőrsejtek növekedését.

Kris Kardashian Jenner
Kris Kardashian Jenner
A májusi show epizódjában, Kris és férje, az egykori olimpikon Bruce Jenner, a plasztikai sebészeti és a nem sebészeti fiatalító átalakításokon vitatkozik. Kris úgy dönt, hogy nem akar plasztikai sebészhez menni, hanem felkeresi Dr. John Shieh-t, a RejuvaYou Orvosi Gyógyfürdők Pasadena orvosát, hogy alávesse magát a legújabb bőrfiatalító kezeléseknek.


A Wellmed Stúdió AKTUÁLIS AKCIÓJA Triniti arcfiatalító kezelésre!


Dr. John Shieh
Dr. John Shieh
"Sok páciensem, különösen ebben a gazdaságban, igencsak megfontolják az arcplasztikát*, inkább nem-sebészeti (minimál vagy non-invazív) alternatívát, mint például lézeres kezelések választanak," mondta Dr. Shieh. "A nők nem akarják a mesterségesen feszes és túlzóan pufók, gyermeki megjelenést, és a szövődményektől, a sebészi kés rizikójától is tartanak. Ezért is választják szívesebben és gyakrabban a pácienseim a lézeres kezelések, mint például a Triniti arckezelést, amellyel elérem és képes is vagyok fenntartani a kívánt megjelenést anélkül, hogy kiesnének a társasági életből a gyógyulási idő alatt, vagy a sebészeti szövődmények miatt."

*Az USA-ban jelenleg a facelifting-eket igen magas áron végzik el a plasztikai sebészek, a műtéti költségek átszámítva 1,5 és 2,8 M Ft közé esnek. De egy szemhéjplasztika sem sokkal olcsóbb, kb. 0,8 - 1,2 M Ft. Természetesen a magyar árak ezeknél jóval alacsonyabbak, de rizikójuk ugyanolyan magas, mint az amerikai szikés beavatkozásokénak.
30+ éves hölgy aTriniti arcfiatalító kezelés előtt és az 5. alkalom után
30+ éves hölgy aTriniti arcfiatalító kezelés előtt és az 5. alkalom után


AKTUÁLIS AKCIÓ TRINITI arcfiatalító kezelésre a Wellmed Stúdióban





© 2010 szepsegbroker.hu | Tarts lépést a Kardashianokkal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink